Werkwijze

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 tot 6 gesprekken van anderhalf uur. Een enkel gesprek als onderhoud om weer de nodige helderheid te krijgen, kan ook. Heb je een burn-out dan kunnen meer gesprekken nodig zijn en zijn de gesprekken vaak van kortere duur.
De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte op minimaal anderhalve meter afstand, maar soms ook in de buitenlucht. Op verzoek zijn online gesprekken via Zoom ook mogelijk. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere locatie, bijvoorbeeld je werkplek, dan kan dat ook.

De klik tussen jou als gecoachte en mij als coach is van belang voor het slagen van het traject. Daarom start ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek (intake) van een half uur. Naast kennismaken verkennen we globaal je coachvraag, is er ruimte voor vragen en maken we afspraken over een mogelijk vervolg. 

In het eerste coachingsgesprek formuleren we je coachvraag en het doel dat je met het traject wilt bereiken. Tijdens alle gesprekken help ik je met coachings- en gesprekstechnieken, soms aangevuld met ontspanningsoefeningen, om helderheid te krijgen en je acties te formuleren. Het is net als bij sport niet de coach die de doelpunten scoort, maar het zijn de spelers zelf. Je zet zelf de stappen die nodig zijn om je doel te bereiken en ik ondersteun en begeleid je daarbij. Je krijgt na een gesprek meestal opdrachten mee naar huis. Ieder gesprek evalueren we kort je coachvraag en doel en stellen we deze waar nodig bij. Zo houden we grip op je traject.


Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op via het contactformulier.

coach coaching burn-out hoogbegaafdheid hb hsp Tilburg Breda Den Bosch Eindhoven stress hoogbegaafde volwassenen