Coach hoogbegaafd Breda Den Bosch Berkel-Enschot Eindhoven volwassenen

Werkwijze

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 tot 6 gesprekken van anderhalf uur. Een enkel gesprek als onderhoud om weer de nodige helderheid te krijgen, kan uiteraard ook. 

De klik tussen jou als gecoachte en mij als coach is van belang voor het slagen van het traject. Daarom start ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek (intake) van een half uur. Naast kennismaken verkennen we globaal je coachvraag, is er ruimte voor vragen en maken we afspraken over een mogelijk vervolg. 

In het eerste coachingsgesprek formuleren we je coachvraag en het doel dat je met het traject wilt bereiken. Tijdens alle gesprekken help ik je met coachings- en gesprekstechnieken om helderheid te krijgen en je acties te formuleren. Het is net als bij sport namelijk niet de coach die de doelpunten scoort, maar het zijn de spelers zelf. Zo ben je als gecoachte zelf verantwoordelijk voor de voortgang in je traject. Als coach ondersteun ik je tijdens het traject bij de stappen die je zet om je doel te bereiken. Daarvoor geef ik soms opdrachten mee naar huis.

Ieder coachingsgesprek evalueren we kort je coachvraag en doel en stellen we deze waar nodig bij. 

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. In overleg kan dat ook op een andere locatie.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op via het contactformulier.