Coach hoogbegaafdheid hoogbegaafde volwassenen stressklachten burn-out Tilburg Eindhoven Breda Den Bosch Berkel-Enschot

Thea Verdonk, coach

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Gesterkt door mijn coachingsopleiding en voorzien van veel ervaring als coach, werknemer, leidinggevende èn mens, zet ik me als coach in voor jou als coachee.
Naast werken als zelfstandig coach heb ik zowel in de profit als non-profit sector gewerkt. Ik heb in verschillende organisaties als (interim-)leidinggevende tal van mensen en teams aangestuurd en daarbij mijn coachingsvaardigheden vaak ingezet.

Onder de coachingstrajecten die ik begeleid, is een aantal trajecten met hoogbegaafde en hoogsensitieve volwassenen. Ik heb veel informatie over hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid opgedaan. Ik ben ervaringsdeskundige en ouder van, inmiddels volwassen, hoogbegaafde kinderen.

Ik begeleid ook coachingstrajecten voor mensen met stressklachten en in een burn-out. Naast mijn ervaring als coach put ik daarvoor uit mijn ervaring als (interim-)leidinggevende in verschillende organisaties waarbij ik te maken had met medewerkers met stressklachten en met burn-out. Ik was nauw betrokken bij hun herstel en re-integratie en heb van nabij meegemaakt wat coaching bij stress en burn-out kan betekenen.

Specifiek voor coaching bij hoogbegaafdheid en voor coaching bij stress en burn-out heb ik me bijgeschoold.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier.