Coach hoogbegaafdheid hoogbegaafd stress burnout stressklachten Tilburg Breda Eindhoven Den Bosch Berkel-Enschot

Thea Verdonk, coach

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Gesterkt door mijn coachingsopleiding en voorzien van veel ervaring als coach, werknemer, leidinggevende èn mens, zet ik me in voor jou als coachee.
Naast werken als zelfstandig coach heb ik zowel in de profit als non-profit sector gewerkt. Ik ben onder andere docent geweest en heb in verschillende organisaties als (interim-)leidinggevende tal van mensen en teams aangestuurd en daarbij mijn coachingsvaardigheden vaak ingezet.

Onder de coachingstrajecten die ik begeleid, is een aantal trajecten met hoogbegaafde en hoogsensitieve volwassenen. Ik heb veel informatie over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit opgedaan, ben ervaringsdeskundige en ouder van, inmiddels volwassen, hoogbegaafde kinderen. Dat ik zelf heb ervaren welke uitdagingen hoogbegaafdheid met zich meebrengt, helpt in het coachen van hoogbegaafde volwassenen.

Voor het coachen van mensen met stressklachten of in een burn-out put ik, naast mijn ervaring als coach en mens, ook uit mijn ervaring als (interim-)leidinggevende in verschillende organisaties waarbij ik te maken had met medewerkers met stressklachten en met een burn-out. Ik was nauw betrokken bij hun herstel en re-integratie en heb van nabij meegemaakt wat coaching bij stress en burn-out kan betekenen.
Ook uit eigen ervaring weet ik wat stress met je kan doen maar ook dat het mogelijk is om weer naar een normaal stressniveau terug te keren. Die ervaring zet ik als coach ook in.

Wil je weten hoe anderen mijn coaching ervaren? Kijk dan onder Ervaringen.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier.