Coach hoogbegaafdheid volwassenen keuzeprocessen Tilburg Eindhoven Breda Den Bosch

Thea Verdonk, coach bij DPM-Coaching

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Gesterkt door mijn coachingsopleiding en voorzien van veel ervaring als werknemer, leidinggevende èn mens, zet ik me als coach in voor jou als coachee.
Ik heb zowel in de profit als non-profit sector gewerkt en heb als leidinggevende tal van mensen en teams aangestuurd en daarbij mijn coachingsvaardigheden vaak ingezet.
De afgelopen jaren, van 2011 tot 2019, ben ik werkzaam geweest als interim-manager en organisatieadviseur in verschillende organisaties. Dat heeft me een nog breder perspectief op de mogelijkheden en ontwikkeling van mensen gegeven.
Onder de coachingstrajecten die ik (heb) begeleid zijn een aantal trajecten met hoogbegaafde en hoogsensitieve volwassenen. Ik heb veel informatie over hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid opgedaan. Ik ben ervaringsdeskundige en ouder van inmiddels volwassen hoogbegaafde kinderen.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier.

Interessante links:
ikbenhoogbegaafd.nl
instituuthoogbegaafdheidvolwassenen 

week van de hoogbegaafdheid 2020