Coach hoogbegaafdheid hoogbegaafde volwassenen stressklachten burn-out Tilburg Eindhoven Breda Den Bosch Berkel-Enschot

Thea Verdonk, coach

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Gesterkt door mijn coachingsopleiding en voorzien van veel ervaring als coach, werknemer, leidinggevende èn mens, zet ik me als coach in voor jou als coachee.
Naast het werken als zelfstandig coach heb ik zowel in de profit als non-profit sector gewerkt. Ik ben onder andere docent geweest en heb in verschillende organisaties als (interim-)leidinggevende tal van mensen en teams aangestuurd en daarbij mijn coachingsvaardigheden vaak ingezet.

Onder de coachingstrajecten die ik begeleid, is een aantal trajecten met hoogbegaafde en hoogsensitieve volwassenen. Ik heb veel informatie over hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid opgedaan. Ik ben ervaringsdeskundige en ouder van, inmiddels volwassen, hoogbegaafde kinderen.

Ik begeleid ook coachingstrajecten voor mensen met stressklachten of in een burn-out. Naast mijn ervaring als coach en mens, put ik daarvoor ook uit mijn ervaring als (interim-)leidinggevende in verschillende organisaties waarbij ik te maken had met medewerkers met stressklachten en met burn-out. Ik was nauw betrokken bij hun herstel en re-integratie en heb van nabij meegemaakt wat coaching bij stress en burn-out kan betekenen.
In mijn eigen verleden heb ik de nodige stress ervaren en weet uit ervaring wat stress met je kan doen maar ook dat het mogelijk is om weer naar een normaal stressniveau terug te keren. Ook die ervaring zet als coach in.

Specifiek voor coaching bij hoogbegaafdheid en voor coaching bij stress en burn-out heb ik me bijgeschoold.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier.