Ervaringen

Rachel

De aanleiding om bij Thea een coachingstraject te volgen lag in de zoektocht naar werk dat bij me past. Ik heb Thea ervaren als een heel relaxte en kalme coach die altijd super goed voorbereid is en alles onthoudt. Ze is een supergoede coach. Ze is erg betrokken, luistert goed en is vlot van begrip. Ik wil haar ontzettend bedanken voor alle inzichten die ze me heeft gegeven en de inzichten die ik al had, die ze heeft bevestigd. En vooral ook dat ze mij in bepaalde dingen helemaal kon begrijpen en sturen omdat ze precies wist waar ik het over had zonder dat ik het zelf goed uit kon leggen of accepteren/begrijpen. Om ergens over te praten en te analyseren is 1 ding maar om ook echt iets te gaan doen en in beweging te komen om bepaalde dingen te veranderen was nogal eens een uitdaging en daarin bleef zij altijd geduldig en rustig. Soms was ze ook wel wat strenger en duidelijker als dat nodig was voor mij om verder te komen, maar ze deed en wist precies wat ik nodig had. Ik ben heel blij met de coaching van Thea. 

Johan 

Ik heb mijn coachingstraject bij Thea als heel fijn en to-the-point ervaren. Ze is een doortastende coach die open feedback geeft en daar zelf ook voor open staat. Hoewel ik kwam vanuit een werkvraag was het al heel snel duidelijk dat waar ik op het werk tegenaan liep ook in mijn privé leven voorkwam. Zij hield me respectvol een spiegel voor en hielp me te zien dat ikzelf met mijn eigen overtuigingen me vasthield in mijn oude patroon. Ik merkte ook dat Thea vaak al intuïtief aanvoelde wat er speelde en van daaruit vragen stelde die mij verder hielpen. Door de coachgesprekken heb ik tools gekregen om mijn kwaliteiten anders in te zetten en uit te stijgen boven mijn oude patronen. Ik heb heel veel aan de coachgesprekken gehad. 

Thijs

Ik heb Thea als een heel fijne en directe coach ervaren. Zij geeft op een prettige manier terug wat ze opmerkt en dat is altijd raak. Dat maakte mij bewust van mijn patronen en hielp me de verbinding te maken tussen mijn gedachten en mijn gevoel. Zij hielp mij ook om positiever naar mezelf te kijken en dat hielp mij enorm. Ik voelde me in de coachgesprekken altijd veilig en kon daardoor alles bespreken maar kon vooral mezelf daardoor ook beter begrijpen. Ook al vertelde ik soms van de hak-op-de-tak toch haalde Thea er de belangrijke dingen uit en hield de grote lijn in het gesprek vast. De snelheid en het begrip in de gesprekken bij Thea waren een verademing in vergelijking met eerdere trajecten bij andere hulpverleners. Ik voel me door de coaching van Thea veel rustiger, ik heb mezelf beter leren kennen en ga met meer vertrouwen mijn toekomst tegemoet. 

Sophie

Ik beveel Thea van harte aan. Ze is flexibel en responsief, waardoor steeds de onderwerpen besproken worden die op dat moment relevant en urgent zijn. Met haar analytische en sensitieve houding voelt ze goed aan wat er speelt. Met de juiste vragen nodigt je ze uit om tot de kern te komen. Het is erg prettig om hoogbegaafdheid als een rode draad een plek te kunnen geven in coaching, maar de focus op hoogbegaafdheid wordt niet leidend.  Het gaat vooral om wat je met -hoogbegaafdheid als context in het achterhoofd- zelf kunt doen om bepaalde uitdagingen een plek te geven.

Annette

Toen ik startte met het coachingstraject bij Thea was ik ongelukkig met de hoge werkdruk en vooral met de manier waarop ik daarmee omging. Thea luisterde goed en prikte door een schil heen naar de diepere laag daar onder; daar waar mijn overtuigingen en mijn drijfveren zich bevinden. Ik heb mij gedurende het traject altijd veilig, gehoord, begrepen en geaccepteerd gevoeld. Daardoor kon ik zelf ook naar deze diepere laag kijken, kon ik het kind in mijzelf dat ik ooit was omarmen en ontdekte ik waar mijn bewijsdrang vandaan kwam en maakte ik de spannende stap om betekenisvolle collega’s te vertellen over dit deel van mezelf. Het heeft me bevrijd en meer zelfbewust gemaakt. Ik kan nu kiezen in plaats van overgeleverd te zijn. Ik kan laten zien in plaats van verbergen. Heel hartelijk bedankt dat je dit mogelijk maakte onder jouw deskundige begeleiding.  

Julia

Voordat ik startte bij Thea legde ik de lat erg hoog voor mezelf. Ik had last van faalangst en was bang om op het werk door de mand te vallen. In mijn privéleven merkte ik dat de stress rondom werk een steeds grotere rol begon te spelen. Het eerste gesprek met Thea voelde meteen prettig aan. Ik was op zoek naar iemand waarbij ik alle aspecten van mezelf kon laten zien in de gesprekken. Thea is een coach die goed aansluit, ze kan snel schakelen en goed in en uitzoomen op situaties. Zij snapte mijn interne processen en had niet veel nodig om tot de kern te komen. Haar manier van werken zorgt ervoor dat je stil staat, reflecteert bij wat in de gesprekken is besproken en dat je na de gesprekken met concrete acties aan de slag gaat. In de gesprekken ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik ben gaan nadenken over wat voor mij belangrijk is en ben dit meer gaan inbouwen in mijn leven.